HTC VIVE Focus 3 Kivehető és cserélhető akkumulátor 99H12238-00

Raktárkészlet: 0 db
HTC VIVE Focus 3 Kivehető és cserélhető akkumulátor 99H12238-00
a Focus 3 könnyen eltávolítható és cserélhető akkumulátorának köszönhetően rendkívül könnyű minden Focus 3 headsetet egész nap vezeték nélkül üzemben tartani. Mindegyik akkumulátor a fülhallgatótól függetlenül is tölthető, és mindössze 30 perc alatt gyorsan feltölthető 50% -os töltöttségre.
Adatlap

Hivatkozás 99H12238-00
EAN 4718487719495

Garancia

1 év gyártói garancia
Kompatibilitás:   HTC Vive Focus 3
Elemtípus:   Lítium-polimer
Elem élettartam:   2 óra
Ereje:   26,6 Wh
41 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Lecsatolható, gyors töltéssel


A VIVE Focus 3 akkumulátorok gyorsan eltávolíthatók és cserélhetők. Az önálló VR-eszköz előnyei egész munkanapon keresztül megőrizhetők.

A Focus 3 -at már hosszú munkamenetek folyamatos használatra tervezték, minden egyes akkumulátor töltéssel akár két órán keresztül. De a Focus 3 könnyen eltávolítható és cserélhető akkumulátorának köszönhetően rendkívül könnyű minden Focus 3 headsetet egész nap vezeték nélkül üzemben tartani.

Mindegyik akkumulátor a fülhallgatótól függetlenül is tölthető, és mindössze 30 perc alatt gyorsan feltölthető 50% -os töltöttségre.


Ergonómia


Mindegyik akkumulátor ügyesen ívelt, hogy illeszkedjen a felhasználó fejének természetes formájához, hogy megtartsa az egyensúlyt menet közben és kényelmes alakot.

Ezt az akkumulátort a sisak hátsó részére helyeztük el, hogy a VIVE FOCUS 3 50-50 súlyeloszlású legyen elölről hátulra. Ez az egyensúly apró részletnek tűnhet, de ez az apró részlet mélyen befolyásolja a VR -élményt, különösen vállalati környezetben.

Ez az egyensúly drámai módon javítja a fülhallgató stabilitását, még intenzív mozgás esetén is, és ezáltal jelentősen csökkenti a VR fáradtságát.

 

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4yYoIoqZCdk[/embed]

Leírás

Akkumulátor töltöttségi szint jelző
Mindegyik fülhallgató hátoldalán található egy könnyen olvasható LED jelzőfény, amely gyorsan és egyértelműen mutatja az egyes eszközök hátralévő töltöttségi szintjét.

Ez megkönnyíti a VR -t a napi ütemtervükbe integráló csapatok számára, hogy gyorsan és menet közben megtervezzék az egyes forgásokat.

Az egyes VR -munkameneteket vezető személyek azonnal láthatják, hogy új elemeket kell -e cserélni, amikor a VR -munkamenetben dolgozó emberekkel dolgoznak.

Jellemzők


Adatlap

Hivatkozás 99H12238-00
EAN 4718487719495

Garancia

1 év gyártói garancia
Kompatibilitás:   HTC Vive Focus 3
Elemtípus:   Lítium-polimer
Elem élettartam:   2 óra
Ereje:   26,6 Wh

 
Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
54266