Fejpánt az Oculus Quest 2 fejhallgatóhoz

Fejpánt az Oculus Quest 2 fejhallgatóhoz
Fejpánt az Oculus Quest 2 fejhallgatóhoz
24 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás:  • UNIQUE DESIGN - Ez az ergonomikus kialakítás kifejezetten az Oculus Quest 2 VR fülhallgatóhoz készült, és tökéletesen megoldja az eredeti Oculus Quest 2 fejpánt arcának megszorításának problémáját. 

  • Kényelmes érintés: ABS műanyagból és memóriahabból készül. A fejpánt fő anyaga kiváló minőségű ABS műanyag, amely masszív és tartós. A szivacsbetét memóriahabból készül, amely puha és kényelmes, hogy elmerüljön a VR világában.

  • Állítható kialakítás: a fejpánt adapter forgó beállítási módszert alkalmaz, így minden fej kényelmes szöget, rugalmas és állítható helyet talál. A játék során kényelmesen beállíthatja a fejhallgató szögét előre és hátra, valamint a fejhallgató magasságát fel és le.

  • Könnyű telepítés: Könnyű felszerelés és szétszerelés, kényelmesen cserélhető, a fejkeret hatékonyan csökkentheti és kiegyensúlyozhatja a gravitációs nyomást, kiegyensúlyozhatja a VR fejhallgató súlyát és kényelmesebbé teheti magát.

  • Teljes lefedettség: tökéletesen el tudja takarni a fejét, megvédi a hátsó részét és biztonságérzetet ad. Növelheti a támogatást és fenntarthatja az egyensúlyt.

Adatok
Cikkszám
48050