HP Reverb G2 Omnicept Edition, virtuális valóság fejhallgató kontrollerekkel

HP Reverb G2 Omnicept Edition, virtuális valóság fejhallgató kontrollerekkel
HP Reverb G2 Omnicept Edition, virtuális valóság fejhallgató kontrollerekkel
HP Reverb G2 fejhallgató frissítése. Az Omnicept Edition beépített Tobii® szemkövetőt és tanulómonitort, pulzusmérőt kínál a biometrikus adatgyűjtéshez és egy átfogó arckamerát. Ezzel áthidalhatja a szakadékot a szoftverfejlesztők és a professzionális virtuális valóság felhasználók között.
499 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A HP a Reverb G2 Omnicept Edition segítségével áthidalhatja a szakadékot a szoftverfejlesztők és a professzionális VR felhasználók között.

Az Omnicept kiadás a jól ismert és népszerű HP Reverb G2 fejhallgató frissítése.

Az Omnicept Edition beépített Tobii® szemkövetőt és tanulómonitort, pulzusmérőt kínál a biometrikus adatgyűjtéshez és egy átfogó arckamerát.
Ezen további funkciók mellett a HP Omnicept lehetővé teszi közvetlen kapcsolat létrehozását az adatok gyűjtése és feldolgozása között. A HMD-vel különféle adatokat gyűjt a felhasználótól (például szemmérés, pulzusmérés, arcmozgások), amelyeket az Omnicept szoftver felhasználható adatokká alakít. A HP SDK szabadon elérhető, az elérhető letöltésekért keresse fel a HP Omnicept oldalt.

Jellemzők
Foveated kijelző: A Tobii® integrált szemkövetéssel ez a HMD meg tudja különböztetni a felhasználó nézési irányát, csökkentve a GPU terhelését és javítva a képminőséget a felhasználó foveal régiójában, fokozva a VR realizmust.
Mozgáskövetés: Négy kamerával és belső helyzetérzékelővel mostantól több karmozgást is követhet. Ugrás egyenesen a virtuális valóságba további perifériák nélkül.
Mozgásvezérlők: Kisebb és ergonomikusabb kialakítással vezérlőink természetesek és kényelmesen tarthatók. Ezenkívül élvezheti a beépített Bluetooth® kapcsolattal elérhető kiváló nyomkövetési teljesítmény előnyeit
Kábel: Az új és továbbfejlesztett 6 méteres kábel közvetlenül csatlakozik a fülhallgatóhoz, és vékonyabb, könnyebb és hosszabb, mint valaha, így szabadon mozoghat.

FIGYELEM! Minden esetben kerülje a (közvetlen vagy közvetett) napfényt a lencséken. A lencsék nagyító szerűen működnek, gyors égési kárt okozva a kijelzőkön!

Adatok
Cikkszám
51461