HTC VIVE Focus 3 Headset VR szemüveg cégeknek, 2 év Garanciával!

HTC VIVE Focus 3 Headset VR szemüveg cégeknek, 2 év Garanciával!
HTC VIVE Focus 3 Headset VR szemüveg cégeknek, 2 év Garanciával!

A kategóriájában a legjobb grafika (Qualcomm® Snapdragon™ XR2 processzor), ergonómiai kényelem és fejlett üzleti alkalmazások, amelyek átalakítják munkáját. Éles 5k felbontással, hatékony feldolgozással és világméretű követéssel a dobozból. Nincs szükség lekötött számítógépre, bázisállomásra vagy érzékelőre.

Ez a VR szemüveg RAKTÁRON - 2 év Garanciával!


 

599 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

HTC Vive Focus 3 virtuális valóság fejhallgató nagyvállalatok számára 2 év Garanciával!
 
AZ ÜZLETI VR ÚJ KORSZAKA!
Ismerje meg a többfunkciós VIVE Focus 3-at. A kategóriájában a legjobb grafika, ergonómiai kényelem és fejlett üzleti alkalmazások, amelyek átalakítják munkáját. Készítsen mindent az egyben VR-t éles 5k felbontással, hatékony feldolgozással és világméretű követéssel a dobozból. Nincs szükség lekötött számítógépre, bázisállomásra vagy érzékelőre.

 


Az 5K grafika kristálytiszta ragyogást kínál

 A VR szemüveg világában mindenkit rabul ejt a grafika minősége!
Képzelje el kreativitását kristálytiszta ragyogásban. Lásd és érezze meg, mielőtt az ötleteket mozgásba hozza - nincs több költséges és időigényes átdolgozás. Az IPD (pupillák közötti távolság) állításának rendkívül széles tartománya (57mm-72mm) mindenki számára kényelmes megjelenítést nyújt. A fülhallgató viselése közben könnyedén megtalálhatja kedves helyét a számlapos kialakítással.

 


Mágneses arc- és hátsó párnák

 EGYENSÚLYOZOTT KÉNYELEM HOSSZÚ VISELÉSEKRE
Gyorsan rögzítse, vegye le és tisztítsa meg a fülhallgató párnáit. A személyes párnák jobb higiéniát biztosítanak a készülék megosztása során. Görbék és kontúrok a kiegyensúlyozott ellensúlyért a szemdarab és az akkumulátor között. Kényelem a hosszabb foglalkozásokhoz, különösen a nagyobb mozgásokat igénylő edzésszimulációkhoz. Pillanatok alatt be- és kiszállhat a VR-ből is, mivel a Focus 3 nagy forgalmú bemutatótermekhez és eseményekhez készült. A szabadalmaztatott gyorskioldó gombnak köszönhetően egyszerűen vegye le és helyezze fel a fülhallgatót. Alkalmas arcformák, látástípusok széles skálájára is, sőt zajosan illik a szemüvegre.

 


Hihetetlenül részletes kombinált felbontás

 2880 x 1600-as kombinált felbontás
A PIXEL Sűrűségének és a valóságnak a növekedése
Fantasztikusan 2448 x 2448 pixel / kép (4896 x 2448 pixel együtt) felbontást kap, nagyon sima, 90 Hz-es frissítési frekvenciával. Természetesebben láthat akár 120 ° széles látómezővel is. Az 5K felbontás lélegzetelállító a többfunkciós Focus 3 készülékén. Az IPD (pupillák közötti távolság) beállításának rendkívül széles tartománya (52–72 mm) mindenki számára kényelmet nyújt a megtekintéshez. A fülhallgató viselése közben könnyedén megtalálhatja kedves helyét a számlapos kialakítással.

 


Maradjon hűvös, miközben egy másik dimenzióban tartózkodik

 Az aktív hűtőmechanizmus és a hőre optimalizált akkumulátor ötlet szinten tartja az eszköz hőmérsékletét. Ennek eredménye a fokozott teljesítmény és a hosszabb magával ragadó munkamenetek. A nyitott, két meghajtású hangszórók 3D térhangzást biztosítanak. A teljes bemerüléshez nagy felbontású, 3,5 mm-es audio csatlakozó áll rendelkezésre. Az irányított hangszóró kialakítása a hangszivárgás csökkentésével biztosítja a beszélgetések titkosságát.

A VIVE FOCUS 3 alapja egy speciálisan optimalizált Qualcomm Snapdragon XR2 platform, amelyet egy rézhűtő és ventilátor egészít ki, így az eszköz még erős használat mellett sem melegszik fel. Az új VIVE Reality System 2.0-val érkező VIVE Focus 3-mal még modernebb és még professzionálisabb az élmény, mivel 24 hónap VIVE Business garanciát is tartalmaz.

 

 

Főbb jellemzők:  • All-in-one / Standalone VR eszköz

 

  • Az ár tartalmazza a 24 hónapos üzleti garanciát, VIVE Business Warranty and Services-t

 

  • Qualcomm® Snapdragon™ XR2 processzor

 

  • 5K felbontás (szemenként 2448x2448px)

 

  • Dual 2.88” LCD kijelző

 

  • Látómező: 120 fok (FOV)

 

  • 90 Hz-es képfrissítési ráta (refresh rate)

 

  • Aktív hűtés

 

  • Szemtávolság-korrekció (állítható IPD 57-72 mm között)

 

  • Másodpercek alatt cserélhető akkumulátor (2 óra üzemidő, 30 perc alatt 50%-ra tölt)

 

  • Könnyen tisztítható, cserélhető mágneses arc- és fejpárnázat

 

  • 50-50%-os súlyelosztás

 

  • 2 db 6DoF-es kontroller USB töltéssel, 15 órás üzemidővel

 

  • 2xUSB-C 3.2 / Bluetooth 5.2 / Wi-Fi 6

 

  • Magnézium ház

 

  • PC renderelés (opcionális kábellel)

 

Adatok
Cikkszám
51468