Cybershoes VR cipő és szőnyeg + bárszék Oculus Quest 2 höz

-20%
Cybershoes VR cipő és szőnyeg + bárszék Oculus Quest 2 höz
Cybershoes VR cipő és szőnyeg + bárszék Oculus Quest 2 höz

Iránykövetés

Számos játékkal kompatibilis


Virtuális valóságban való járáshoz, futáshoz és ugráshoz

149 990 Ft
119 990 Ft
Kezdete: 2022.12.12   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás:

 

VR gyalogos rendszer. A Cybershoes egy VR gyalogos rendszer a virtuális valóságban való járáshoz, futáshoz és ugráshoz (VR). Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akadálytalan ütközés nélkül mozogjanak a virtuális térben. A Cybershoes élhetővé teszik a nagy helyiségeket, még akkor is, ha a valóságban a hely nem elegendő. A Cybershoes megoldják azt a problémát, hogy a VR-ben a kézvezérlő használata helyett a lábak segítségével mozognak. Ez egyenlőtlenül magasabb fokú elmerülést jelent a virtuális valóságban. A VR-játékok magával ragadó élménye mellett a Cybershoes sokféle módon használható.

 

Hiteles játékélmény - merüljön el kedvenc játékaiban a Cybershoes segítségével. A játékba való teljes elmerülés minden VR-játékos álma. Teleportálás és tárgyakkal való ütközés, meggátolja az elmélyülés lehetőségét.
Ez már a múlt a cyber cipőkkel!
Számos játék kompatibilis a Cybershoes-szal: Ha a kézi vezérlő joystickjával "sétálhat" a Steam VR vagy az Oculus játékában, akkor ez a Cybershoes-szal szinte mindig lehetséges! Ezenkívül a Cybershoes fejlesztők egy listát tartalmaznak azokról a játékokról, amelyek különösen jól alkalmazhatók, mivel optimalizált beállítások állnak rendelkezésre.
Nem számít, melyik VR szemüveget használják.

 

Műszaki információk: A Cybershoes a következő VR szemüvegekkel használható: HTC Vive, HTC vezeték nélküli adapter, HTC Vive Pro, HTC Vive Pro Eyes, HTC Vive Focus by Riftcat, Valve Index, Oculus Rift, Oculus Rift S, Oculus Quest by Riftcat, Pimax, Minden Windows vegyes valóság szemüveg: Samsung Odyssey +, Acer WMR , Lenovo WMR, Dell Visor, Medion WMR

 

Iránykövetés: A cipő nem igényel külső rendszert. A követés analóg módon történik: Ez biztosítja a nagy pontosságot kis és / vagy gyors lépésekben is. Szabadon körülnézhetsz minden irányba, miközben futsz vagy megkerülöd az ellenfelet, vagy akár kinézhetsz a ház sarka mögül is!

 

Csomag tartalma:

 

Cybershoes
Cybercarpet (szőnyeg)
Gázlift bárszékkel!
Vevőegység
Kábelek

Adatok
Cikkszám
54717