VR Terem

 

HCGaming Arcade & VR

Eger szívében, közel 200 négyzetméteren!

Eger, Dobó tér 3. (Gárdonyi Géza szobor mögött.)

Parkolás a Lenkey udvarban ajánlott.

Az időpontfoglalás előnyben részesített!

Nyitvatartás:

H-Cs 10:00-22:00, P-V 10.00-24.00

 

 

Játékok
2022.04.22 20:11

PCVR Játékok (és KATVR)

- Half Life Alyx 

Half-Life: Az Alyx a Valve VR visszatérése a Half-Life sorozatban. Ez a Combine néven ismert ördögi idegen faj elleni lehetetlen küzdelem története, amely a Half-Life és a Half-Life 2 eseményei között játszódik.

Ha Alyx Vance-ként játszol, te vagy az emberiség egyetlen esélye a túlélésre. A kombájn uralma a bolygó felett a Black Mesa incidens óta csak megerősödött, ahogy a városokban megkergetik a megmaradt lakosságot. Köztük van néhány a Föld legnagyobb tudósai közül: Ön és édesapja, Dr. Eli Vance.

Egy fiatal ellenállás alapítójaként folytatta titkos tudományos tevékenységét – kritikus kutatásokat végzett, és felbecsülhetetlen értékű eszközöket készített annak a néhány embernek, aki elég bátor ahhoz, hogy szembeszálljon a Kombinációval.

Minden nap többet tanulsz az ellenségedről, és minden nap azon dolgozol, hogy megtaláld a gyengeségeket.

The Elder Scrolls | Skyrim

A több mint 200 év játéka díjat elnyert Skyrim Special Edition lenyűgöző részletekkel kelti életre az epikus fantáziát. A Special Edition tartalmazza a kritikusok által elismert játékot és kiegészítőket olyan teljesen új funkciókkal, mint a remastered művészet és effektusok, a volumetrikus istensugarak, a dinamikus mélységélesség, a képernyőtér tükröződése és még sok más. A Skyrim Special Edition a modok teljes erejét a PC-n és a konzolokon is elhozza. Új küldetések, környezetek, karakterek, párbeszédek, páncélok, fegyverek és egyebek – a modokkal nincs határa annak, amit megtapasztalhat.

A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék tartalmazhat nem minden korosztály számára megfelelő, vagy munkahelyi megtekintésre nem alkalmas tartalmat: "Általános felnőtteknek szóló tartalom"

- Fallout 4 VR

A Fallout 4, a Bethesda Game Studios legendás posztapokaliptikus kalandja, amely több mint 200 „Best Of” díjat nyert, köztük az év DICE- és BAFTA-játéka díjat. A Fallout 4 VR a teljes alapjátékot tartalmazza vadonatúj harci és építőrendszerekkel, amelyeket teljesen a virtuális valóságra kalibráltak. A pusztaság felfedezésének szabadsága úgy elevenedik meg, mint még soha.

A Vault 111 egyetlen túlélőjeként belépsz egy nukleáris háború által elpusztított világba. Minden másodperc harc a túlélésért, és minden választás a tiéd. Csak te tudod újjáépíteni és meghatározni a Puszta sorsát. Üdv itthon.

- After the Fall

Az alapoktól kezdve a VR számára készült After the Fall a tökéletes többjátékos zombiapokalipszis! Állj össze akár 3 túlélőtársaddal, és vágj bele egy torz, ellenséges világba, ahol a pokol megfagyott. Az 1980-as évek Los Angeles jéggel borított romjain játszódik, közel 20 évvel az apokalipszis után, az After the Fall® a fejlődő VR-világot ötvözi, amelyet minden platformon megosztanak a játékosokkal, akciódús kooperatív játékmenettel, amelyet az alapoktól kezdve a VR-hez építettek.

Merülj el a posztapokaliptikus LA maradványaiba, használj halálos fegyvereket és pusztító erőket valós mozgásokkal, miközben fejleszted harci stílusodat, és egyesítsd erőid a játékosokkal világszerte. Menj fej-fej mellett hordákkal és toronymagas főnökökkel annak érdekében, hogy a várost jobb helyen hagyd, mint elődeid.

- Arizona Sunshine

*Tartalmazza az ingyenes Two-Handed, Old Mine és Undead Valley frissítéseket* A virtuális valóság találkozik a zombiapokalipszissel! Az Arizona Sunshine® egy lövöldözős játék, amelyet kizárólag VR-hez építettek, ami elmerít téged és akár három túlélőtársat egy poszt-apokaliptikus, zombik által dúlt délnyugati Amerikában.

Amikor emberi hangot hallasz a rádióban, feltámadnak a reményeid – vannak túlélők a poszt-apokaliptikus Grand Canyoni állam forróságában! A mozgásvezérelt fegyvereknél, valamint az útközben talált szűkös lőszerrel és fogyóeszközökkel felvértezve el kell navigálnod a zombik hordáit, amelyek rád törnek a túlélők kétségbeesett keresése során.

A kizárólag VR-hez készült Arizona Sunshine® egy zombiapokalipszis közepébe hoz. Túlélheted egyedül, vagy egyesítsd erőid a túlélőtársaiddal. Kezelje a fegyvereket valós mozdulatokkal, és fedezze fel szabadon a posztapokaliptikus világot a VR-ben. Az élőhalottak nyugalomba helyezése izgalmasabb, mint valaha.

- Zero Caliber

A Zero Caliber VR egy első személyű taktikai lövöldözős játék, amelyet az XREAL Games fejlesztett ki kizárólag prémium Virtual Reality headsetekhez. A történet a disztópikus Egyesült Államokba viszi a játékost a nem túl távoli jövőben, ahol a fizikán alapuló interakció, a hiperrealisztikus fegyverkezelés és a lenyűgöző grafika kombinációja olyan érzést kelt benned, mintha fizikailag is részese lennél az akciónak. Harcolj egyedül vagy barátaiddal az egész kampány alatt, amely Co-Op-ban teljesen játszható. Az akcióközpontú történet, lebilincselő lövöldözés, valósághű fegyverek menet közben cserélhető rögzítési rendszerrel. Olyan elmerülés ebbe a valóságba, amilyet még soha nem érzett egy VR katonai lövöldözős játékban! REÁLIS HARCRENDSZER – MOZOGJON ÚGY A TESTÉVEL, HOGY HARCOLJON ÉS TALÁLJON FEDEZÉKET Kezelje, célozza meg és töltse újra fegyvereit valós mozdulatokkal! A játékon belüli fegyvereket valós társaik alapján modellezték, különös figyelmet fordítva a részletekre. Minden fegyvernek megvan a maga egyedi újratöltési módszere, amelyet meg kell tanulnod és gyakorolnod kell, hogy teljesen elsajátítsd. Ha robbanásokra vágyik az ember, csak ragadjon meg egy gránátot, és dobja az ellenségre. Természetesen miután kihúztad a biztosítótűt... Maradj túl sokáig a szabadban, és meghalsz. Próbálj inkább fedezéket találni, kacsázni, leguggolni, settenkedni, kikukucskálni a sarkokról, és valós mozdulatokkal eltávolítani az akadályokat. A katonai harc nem csak a lövöldözésről szól. Egy sikeres küldetés része, ha tisztában kell lenni a környezeteddel és a terepviszonyokkal, valamint a csapattársakkal való közös munkával. Ne hagyd cserben katonatársaidat!

VALÓSÁGHŰ FEGYVEREK – TESTRESZABHATOD KEDVENC FEGYVERED Mindenkinek egyedi játékstílusa van. A pontosság a te dolgod? Helyezz lézeres irányzékot a géppuskára, és adj le pontos lövéseket félautomata módban, vagy csak ragadj meg egy mesterlövész puskát. Inkább lősz először és később kérdezel típusú ember? Vegyél egy sörétes puskát, vagy használd kettős gépfegyvereidet teljesen automatikus tüzelési módban. Legyél azonban óvatos, a visszarúgás nagyon megnehezítheti a munkát! Kombináld kedvenc fegyveredet kedvenc tartozékaiddal menet közben, hogy megtudd, melyik variáció illik hozzád a leginkább!

A TÖRTÉNET – MERÜLJ BE EGY DISTÓPIA KALANDBA A NEM TÚL TÁVOLI JÖVŐBEN A víz az élet. Valakinek ezt világossá kellett volna tennie, mielőtt az emberiség mikroműanyaggal mérgezi a Földet. Most a víz a halál. Az emberek az iható vízért, a túlélésért küzdenek. A katonaság mindent megtett a rend fenntartása érdekében, de elkerülhetetlenül túlterheltek lettek. Ekkor jelentek meg a zsoldosok.. aztán egész magánhadseregek.. majd amikor a remény kezdett elhalványulni, jöttek a vallási kultuszok. A legfélelmetesebb az összes közül egy titkos szervezet, amely Tlalocot, az eső azték istenét imádja. A „Tlalokii”, ahogy ők nevezik magukat. A mottójuk? „Csatlakozz hozzánk, vagy elpusztulsz”. Ami még rosszabb, tudnak valamit, ami megváltoztathatja az emberiség sorsát. Légy részese ennek az akciódús, történetekkel vezérelt VR-kalandnak, ahol harcolsz katonatársaiddal, akik megpróbálnak rendet tartani… vagy ami még megmaradt belőle.

- Onward

Merülj el teljesen a tűzharcban! Az Onward a mil-sim játékmenetet a virtuális valóságban való játék élményével ötvözi. A játékosok nem hagyatkozhatnak mini térképekre. Ehelyett az osztagoddal való koordinációra és kommunikációra kell hagyatkoznod, hogy elérd a célodat. A valósághű harci mechanika és a mesterséges mozgás a korlátok közé szorítja harci túlélési képességeit, miközben sokféle térképen és harci helyzeten vesz részt gyalogsági harcban. Egyedülálló és kooperatív játékmódok Vedd fel a harcot az AI ellenségeivel, hogy tökéletesítsd képességeidet AI-ellenfeleink ellen. Kapd le az összes ellenséget a vadászat során, vagy tartsd vissza az ellenséges erőket, miközben vársz a kivonásra az Evac küldetésben. Fedezd fel szabadon a térképeket, vagy menj el a lőtérre, hogy megismerkedj a játékban található fegyverek széles skálájával, amelyek mindegyike egyedi tudást igényel a működéséhez.

Többjátékos csaták akár tíz játékossal Lépj be az online csatatérre egy nagy téttel járó összecsapásban akár tíz emberrel, és győzd le ellenségeidet stratégiai és taktikai szinten is. Válassz egyet a három objektív alapú mód közül, ahol meg kell küzdeni egy Uplink állomás irányításáért, biztonságba kell juttatnia a VIP-t (vagy meg kell akadályoznia), vagy elég hosszú területet kell biztosítani ahhoz, hogy kódot töltsön fel táblagépén keresztül.

Két egyedi frakció sokféle fegyverrel Az Onward középpontjában a modern militarista MARSOC-frakció, amely modern fegyverekhez, köztük az AUG, M16, M1014 P90 és az M249 könnyű géppuskához hozzáférsz, és a felkelő Volk-csapatok közötti harcra összpontosítasz, akik olyan fegyvereket használnak, mint az AKS74U, a Makarov és akár egy RPG indító is. Ez csak egy kis példa abból, ami a játékban vár.

Közösség által létrehozott tartalom Hozd létre saját csatateredet az Onward játékban egyéni térképek készítésével és a játékban való használatával. Aktívan támogatjuk közösségünk kreatív erőit egyedi tartalom fejlesztésével a játékhoz.

- Pavlov

A Pavlov vr egy többjátékos lövöldözős játék a VR-ben, amely nagy hangsúlyt fektet a közösségre. A modern és a második világháború korszakában egyaránt számos mód közül választhat, hogy úgy játssz, ahogyan szeretnél.

Főbb jellemzők amik a játékban megtalálhatók: Közösség által üzemeltetett dedikált szerverek. Gyorsan induló fejlesztő által hosztolt lobbirendszer. Search And Destroy, Deathmatch, King of the Hill és Gun Game játékmódok. Többszemélyes, valósághűen működtetett tankok Botok. Offline mód. Gyakorlati tartomány. Killhouse. Proximity hangcsevegés és rádiókommunikáció. Egyedi térkép támogatás modkittel. Egyedi játékmód támogatás. bHaptics és Forcetube haptic támogatás.

- Into to the Radius

Főbb jellemzők amik a játékban megtalálhatók:

    • Több tucat óra lassú tempójú, feszültséggel teli túlélés.
    • A Pechorsk Anomália Zóna könyörtelen disztópikus környezete.
    • Változatos természeti, ipari és városi helyek hatalmas felfedezési potenciállal.
    • Navigálj valósághű térképeddel, tervezd meg az útvonalat, mássz át az akadályokon, fedezd fel a menedékhelyeket, tárd fel a zsákmánytárakat, és próbálj meg ne ölni.
    • Reális kezelése különféle klasszikus és modern fegyverekkel.
    • Nappali és éjszakai ciklus: keressen zsákmányt és cserkészjen fel nappal, lopakodjon és kerülje el ellenségeit az éjszaka leple alatt.
    • Veszélyes anomáliák, sivár légkör és városi felfedezés.
    • Rendszeres frissítések és hihetetlen közösség.

Fedezz fel több mérföldnyi erdőt, mocsarat és omladozó ipari romokat. De légy óvatos: a Radius tele van halálos anomáliákkal, amelyek kárt okoznak minden ostobának vagy elég merésznek ahhoz, hogy közel kerüljön. A hely hemzseg az ellenséges lényektől akik kóborolnak a hét minden napján, és minden lehetőséget megragadnak, hogy tudassák, nem szívesen látják az embereket.

- Phasmophobia

A Phasmophobia egy 4 játékos online kooperatív pszichológiai horror, ahol te és a paranormális jelenségek nyomozóiból álló csapatod paranormális tevékenységekkel teli kísérteties helyszínekre lépsz be, és a lehető legtöbb bizonyítékot összegyűjtitek a paranormális jelenségekről. Szellemvadász felszereléssel bizonyítékot kell keresni és rögzíteni arról, hogy milyen szellem kísérti a helyet, és eladja azt egy szellemírtó csapatnak.

Dönthet úgy, hogy támogatod csapatodat, ha CCTV kamerákkal és mozgásérzékelőkkel figyeled a helyszínt a teherautó biztonságából, vagy menj be, és piszkold be a kezed a kísérteties tevékenységgel, amely az idő múlásával egyre ellenségesebb lesz.

 

 

 

Szimulátor játékok:

- Assetto Corsa

KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS VERSENYSZIMULÁTOR Az Assetto Corsa fejlett DirectX 11 grafikus motorral rendelkezik, amely magával ragadó környezetet, dinamikus megvilágítást, valamint valósághű anyagokat és felületeket biztosít. A fejlett fizikai motort úgy tervezték, hogy nagyon valósághű vezetési élményt nyújtson, beleértve a valódi autók jellemzőit és aspektusait, amilyeneket más versenyszimulátorokon soha nem láttak, mint például a gumiabroncsok laposodása, hőciklusok, beleértve a szemcsézést és a hólyagosodást, nagyon fejlett aerodinamikai szimuláció aktív mozgatással. Valós időben vezérelt aerodinamikai alkatrészek, kers-es hibrid rendszerek és energia-visszanyerési szimuláció. Rendkívül részletgazdag, egyjátékos és többjátékos opciókkal, az autógyártók hivatalos együttműködésének köszönhetően a lehető legjobb pontossággal reprodukálható exkluzív, licencelt autók is. Az ASSETTO CORSA-t a KUNOS Simulazioni K+F irodában fejlesztették ki, amely Vallelunga nemzetközi versenypályáján belül található, lehetővé téve a csapat számára, hogy a valós világversenyzőkkel és versenyzőcsapatokkal együttműködve fejlessze a játékot.

- Assetto Corsa Competizione

Az Assetto Corsa Competizione az új hivatalos GT World Challenge videojáték. A szimuláció rendkívüli minőségének köszönhetően a játék lehetővé teszi, hogy megtapasztald a GT3 bajnokság valódi hangulatát, hivatalos pilóták, csapatok, autók és a játékban reprodukált pályák ellen versenyezve a valaha elért legmagasabb szintű pontossággal. A Sprint, az Endurance és a Spa 24 órás versenyek hihetetlen realizmussal kelnek életre, mind egy-, mind többjátékos módban. Az Assetto Corsa Competizione a Blancpain GT Series 2018-as és 2019-es szezonját tartalmazza. Az Assetto Corsa Competizione a KUNOS Simulazioni hosszú távú tapasztalatából született, és teljes mértékben kihasználja az Unreal Engine 4 előnyeit a fotorealisztikus időjárási körülmények és grafika biztosítására, éjszakai versenyekre, mozgásrögzítő animációkra, új mércét érve el a vezetési valósághűségnek, köszönhetűen a továbbfejlesztett gumiabroncs- és aerodinamikai részleteknek. Az innovációra tervezett Assetto Corsa Competizione az e-sport népszerűsítését tűzte ki célul, a játékosokat a GT World Challenge középpontjába hozva, a Ferrarik, Lamborghinik, McLarenek és sok más tekintélyes GT versenyautó volánja mögé ültetve őket, mindezt kiemelkedően reprodukálva.

- Dirt Rally 2.0

A DiRT Rally 2.0 a világ minden tájáról származó ikonikus rally helyszíneken teszi lehetővé, hogy átvágjon a valaha készült legerősebb off-road és rally autókkal, tudva, hogy a legkisebb hiba is véget vethet a szakasznak.

Ösztöneidre kell hagyatkoznod a magával ragadó és igazán koncentrált terepélményben, beleértve az új, hiteles kezelhetőségi modellt, a gumiválasztást és annak felületromlását. Erősítse meg rallyautóját valós terepkörnyezeteken Új-Zélandon, Argentínában, Spanyolországban, Lengyelországban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.

Versenyezzen az FIA Rallycross Világbajnokság nyolc hivatalos pályáján, licencelt szuperautókkal és támogató sorozatokkal. Fejlessze csapatát és autóit a versenystratégiák mentén, és haladjon előre az események és bajnokságok változatos választékán keresztül egyjátékos karrier, és versenyképes online környezetben.

 

- Project Cars 2

JELLEMZŐK • 180+ elit márkájú verseny- és országúti autók • Teljes 12K és VR támogatás • Profi illesztőprogramok és játékosok tesztelték és hangolták az élethű kezelés érdekében • A való világból származó karrier előrehaladás • A vadonatúj motorsportok (IndyCar, Oval Racing, rallycross) csatlakoznak a régi kedvencekhez, pl. GT3 • A dinamikus felület- és időjárási fizika valós időben befolyásolja a jármű teljesítményét és kezelhetőségét • Új laza felületű verseny (jég, kosz, sár) • Teljes 24 órás ciklus valós idejű légköri feltételekkel és szezonális hangulattal • Hozzáférhető gamepad kezelés és széles körű keréktámasz • Kategóriájában vezető Esport képességek, beleértve Online bajnokságok

 

Kiemelt Oculus Quest 2 Játékaink egy része:

- Beat Saber

A Beat Saber egy VR-ritmusjáték, amelyben az adrenalint serkentő zene ütemei kockák formájában jönnek feléd, amit fénykardokkal tudsz elvágni ebbe a futurisztikus világba.

- Population One

Forbes: "One of the best VR games for the Oculus Quest 2"

Ugorj be egy színes, közeljövőben játszódó világba, ahol korlátlan harci lehetőségekkel találkozhatsz. Üdvözöljük a POPULATION: ONE-ban, ahol neked és csapatodnak együtt kell küzdenetek a túlélésért.

MÁSZÁS, REPÜLÉS, ÉPÍTÉS. A Battle Royale csak VR-ben lehetséges.

LÉPESSÉG: A ONE páratlan függőleges szabadságot és mobilitást biztosít egyedülálló függőleges harcrendszerével.

Repüljön át a térképen, hogy felülről záporozza a golyókat.

Mássz fel bármire, amit látsz, hogy megszerezd a magaslati előnyt. Építs stratégiai fedezéket az osztagod védelmére. Használja környezetét, hogy BÁRHOL HARCOLJON.

A POPULATION: ONE játékban az akció soha nem áll meg a folyamatos élő, játékon belüli eseményekkel és a felfedezésre váró friss tartalmakkal.

- Pistol Whip

A játékot olyan tisztelt akciófilmek ihlették, mint a John Wick és az Equilibrium. A Pistol Whip stílusosan ötvözi a ritmusjátékok lüktető energiáját a kirobbanó első személyű lövöldözős játékmenettel. Utazz a filmes poklon keresztül, amelyet nyaktörő filmzene hajt, és légy te az igazi akcióhős.

- Resident Evil 4

A Resident evil 4-ben Leon S. Kennedy különleges ügynököt küldetésbe küldik, hogy megmentsék az amerikai elnök elrabolt lányát. Egy európai vidéki faluba találva új fenyegetésekkel kell szembenéznie, amelyek eltérnek a sorozat korábbi részeinek hagyományos, zombi ellenségeitől. Leon szörnyű új lényekkel küzd, akiket megfertőz a Las Plagas nevű új fenyegetés, és szembeszáll az ellenségek agresszív csoportjával, beleértve az elmekontrollált falusiakat, akik a Los Illuminadoshoz kötődnek, az elrablás mögött meghúzódó titokzatos kultuszhoz.

- Gorn

A GORN egy nevetségesen erőszakos VR gladiátor szimulátor, amelyet a Free Lives, a Broforce és a Genital Jousting fejlesztői készítettek. Az egyedülálló harci motorral a GORN harcosai képesek lesznek kreatívan megvalósítani legerőszakosabb gladiátor-fantáziáikat a virtuális valóságban. Vadul csapj le a gyengén animált ellenfelek végtelen készletére mindenféle fegyverrel – a kardoktól, buzogányoktól és íjaktól a nuncsukokig, a dobókésekig, a hatalmas kétkezes harci kalapácsokig vagy akár a vérben áztatott puszta kezedig. A vérengzésnek csak a képzeleted és a tisztességed szab határt a valaha készített legbrutálisabb és legvadabb VR-arctörő játékban.

- The Room VR: A Dark Matter

A Fireproof Games folytatja díjnyertes játéksorozatát, a The Room-t, A The Room VR: A Dark Matter játékkal.

A British Institute of Archaeology, London, 1908: Egy nagyra becsült egyiptológus eltűnése miatt a rendőrség nyomozást indít az ismeretlenben. Fedezzen fel rejtélyes helyeket, vizsgáljon meg fantasztikus szerkentyűket, és fedezzen fel egy túlvilági felfedezést, amely elmossa a határt a valóság és az illúzió között. Az alapoktól kezdve a virtuális valóság egyedi képességeire tervezve a játékosok beköltözhetnek a The Room hátborzongató világába, és interakcióba léphetnek annak furcsa eszközeivel ebben a lenyűgöző új fejezetben.

„Nem tudom túlhangsúlyozni a virtuális valóság jelentőségét a játék működésében. A kiemelkedő puzzle-tervezés és a méretarány okos használata a játék során beváltja a VR-rejtvényjátékok ígéretét.” Poligon

- job Simulator

Szögletes virtuális valóság élmény a HTC Vive és az Oculus Rift + Touch készülékekhez. Egy olyan világban, ahol a robotok minden emberi munkát felváltottak, lépjen be a „Job Simulator”-ba, és tanulja meg, milyen „munkát végezni”.

- Medal of Honor

Közvetlenül az Országos Parancsnokság Hatóság alatt tevékenykedő, válogatott harcosokból álló, viszonylag ismeretlen entitást választanak ki, amikor döntő fontosságú, hogy egy küldetés ne valljon kudarcot. Ők a Tier 1 operátorok. Több mint 2 millió aktív katona van. Közülük mintegy 50 ezer a Különleges Műveleti Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Az 1. szintű operátor a legmagasabban képzett különleges műveleti erők feletti szinten működik. Pontos számuk, bár titkosított, alacsony százak között mozog. Élethű, precíziós harci eszközök. Szakértők az erőszak alkalmazásában. Az új Medal of Honor™-t ennek az elit közösségnek a tényleges Tier 1 operátorai ihlették és fejlesztették ki. A játékosok beszállnak e harcosok csizmájába, és egyedi készségeiket alkalmazva harcolnak egy új ellenséggel a mai Afganisztán legkönyörtelenebb és legellenszenvesebb körülményei között.

- Less Mills Bodycombat

Azon a küldetésünk, hogy egy fittebb bolygót hozzunk létre. Csatlakozz hozzánk!

Edzen otthon egy prémium fitneszalkalmazással. A LES MILLS, a világ vezető fitneszcége kiterjedt edzésportfólióval, csúcsminőségű edzésekkel, innovatív mechanikával és különböző intenzitással. Így hozza el a BODYCOMBAT élményt VR világába.

 

 

További Oculus Quest 2 Játékaink:

- A Township Tale

- Acron: Attack of the Squirrels!

- Angry Birds VR: Isle of Pigs

- Arizona Sunshine®

- Audio Trip

- Blaston

- Bogo

- Cave Digger

- Coaster Combat

- Contractors

- Cook-Out

- Creed: Rise to Glory

- Cubism

- Dance Central

- Demeo

- Down the Rabbit Hole

- Dreadhalls

- Drunkn Bar Fight

- Echo VR

- Eleven Table Tennis

- Elven Assassin

- Fail Factory!

- Five Nights at Freddy's: Help Wanted

- FREEDIVER: Triton Down

- Gloomy Eyes

- Golf +

- Gravity Sketch

- Gun Club VR

- Gun Riders

- Hyper Dash

- I Expect You To Die

- I Expect You To Die 2

- In Death: Unchained

- Journey of the Gods

- Kingspray Graffiti

- Kizuna Ai - Touch the Beat! All Music Pack 3

- Medal of Honor™: Above and Beyond

- Mini Motor Racing X

- Mission: ISS: Quest

- Moss

- National Geographic Explore VR

- Oculus First Contact

- OhShape

- Onward

- PokerStars VR

- Racket NX

- Real VR Fishing

- Richie's Plank Experience

- RUSH

- SculptrVR

- Space Pirate Trainer DX

- Star Wars: Pinball VR

- Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge

- Star Wars: Vader Immortal: Episode 1-3

- SUPERHOT VR

- Swarm

- Synth Riders

- The Climb 1 & 2

- The Thrill of the Fight

- The Walking Dead: Saints & Sinners

- Until You Fall

- Vacation Simulator

- Void Race: Extreme

- Walkabout Mini-Golf

- Waltz of the Wizard: Natural Magic

- Wander

- Warplanes: WW1 Fighters

VR Termi felszerelések
2022.04.01 00:35

KATVR 1: 

KAT Walk Mini S - 12.000 Ft / Óra

KATVR 2: 

KAT Walk - 12.000 Ft / Óra

 

 

Szimulátor 1:

Fanatec Szimulátor - 12.000 Ft / Óra

Szimulátor 2:

Fanatec Szimulátor - 12.000 Ft / Óra

 

Oculus Quest 2 - 6.000 Ft / Óra 



Játékteremben használt szemüvegek:

HTC Vive Pro 2, HTC Vive Focus 3, HP Reverb G2, Oculus Quest 2

 

Virtuális Futópadok:

KAT Walk Mini S 

KAT Walk Walk