Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

KAT Walk Mini-S

Újgenerációs VR futópad

 

Haptikus visszajelzés
Valósághű gyaloglás
Megnövelt mozgási szabadság
Látványos Hi-tech megjelenés

 

Mi a KAT Walk mini S?


A Mini S egy második generációs VR futópad, amelyeket kifejezetten Arcade játékokhoz és szimulátoros képzés ekhez fejlesztették ki. A használata könnyű, és futófelületének köszönhetően a VR térben való mozgás egyedülálló élményt nyújt a felhasználónak. 

A haptikus visszajelzés és a lépés szimulátor kombinációja végtelen tereket nyit meg a VR térben, egyetlen helyről a valóságban. A haptikus rezgések segítségével pedig fizikailag is érezhetővé válnak a virtuális térben történő események, mint például a robbanások vagy akár földrengések

KAT Walk Mini-S Video


Egy fejlett üzleti célú VR futópad


Az S-Generáció innovációi egy személyre szabott, alaposan tesztelt berendezéscsomagban - most még nagyobb hatékonysággal, egyszerűbb használattal és jobb felhasználói élménnyel


A vezérlőállomás opcionálissan érhető el.

Második generációs VR futógép

A számos innovatív technológia egyedülálló kombinációja teszi a Mini S-t, az Arcade játékok és ipari VR képzési platformok csúcskategóriás kiegészítőjévé!

 

Teljes mozgási szabadság

Valóságos gyaloglási élmény

Haptikus visszajelzés


Forradalmi haptikus technológia


Érezd a remegést a lábad alatt lövés közben, élj át valósághű földrengéseket, zuhanásokat, robbanásokat, amelyek kontroller rezgésének kiváltására lettek tervezve!

 

KAT WALK MINI S

 


Kisebb és könnyebb


A mini kisebb és könnyebb kivitelű, így a legkisebb helyiségekben is elfér.

Nyílt és korlátlan tervezés a végtelen terek feloldásához


Korlátlan kialakítás lehetővé teszi, hogy a műveletek széles skáláját biztonságosan és zökkenőmentesen hajts végre. Szabadon fordulj meg, sétálj, szaladj, sprintelj, mozogj és hátrafelé járkálj, leguggolj, hogy fedezékbe vonulj vagy tárgyakat vegyél fel. Nem kell attól tartanod, hogy eltalálod a bútoraid, vagy megbotlasz a vezetékeken.


SMART & SAFE


Az intelligens kialakítás folyamatosan reagál minden mozdulatodra, hogy támogasson és kiegyensúlyozzon járás közben, és ügyesen alkalmazkodjon ahhoz, hogy biztonságosan guggolj vagy hajolj le, hogy felvegyél a tárgyakat.
Az új, ütéscsillapító felület biztosítja a szükséges párnázást, hogy megvédje a térded és lehetővé tegye a hosszabb játékfolyamatokat.

 

Érintés nélküli érzékelő és optimalizált algoritmus


Fedezd fel új, érintés nélküli érzékelő technológiánkat, amely sokkal pontosabb és sokkal alacsonyabb késleltetést kínál, mint a régi megoldások. Közvetlenül a gép táplálja, így már nem kell újratölteni az elemeket!


Adaptív feszülés tervezés

A KAT Walk mini adaptív feszítő kialakítása sokféle testtípusnak megfelel. Bárki 140–195 cm-es és 130 kg-os súly között használhatja a KAT WALK mini-t anélkül, hogy bármilyen alkatrészt cserélnie kellene.

Felejthetetlen VR élmény

 

Az első pillanattól az utolsó izgalmas lépésig a mini S szórakoztatja a felhasználókat és a nézőket is, felejthetetlen VR élményt nyújt, amelyet garantáltan újra akarnak élni.

 


Teljeskörű mozgási szabadság

 

A mini S szinte korlátlan mozgási szabadságot ad a felhasználójának - így bármilyen mozgást végrehajthat, amit a virtuális valóság megkövetel tőle.


 

 

Minimális tér maximálisan kihasználva

 

A Mini S kis alapterületű helységekben is használható, növelve a helység minden négyzetméterének hasznosságát és jövedelmezőségét

 

 


Model:
KAT Walk mini S


Támogatott tartalom:
All Steam VR free locomotion games,

Native games and applications of KAT i/O, SDK-integrated training content.

Támogatott Headset: 
Oculus Rift,
Rift S,
Quest 1,2 (link),

HTC Vive,
Vive Pro,
Valve Index,
Pimax,
Pico Neo 1,2.


Magasság:
1,4-1,95 m


Súlyhatár:
130 kg


Szükséges alapterület:
1,37 m2


Súly: 
106 kg

 

 

 

Most még természetesebb gyaloglás érzet

 

Sétálj, fuss és sprintelj még valósághűebben a virtuális környezetben. Az optimalizált kinetikus súrlódási együttható és a teljes gyaloglási kör révén a mini S a legtermészetesebb gyaloglási élményt nyújtja.


Ajánlatkérés / Kérdés


Ha ajánlatot szeretnél kérni vagy kérdésed merült fel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!